Intranet de PTOP

A l’entrada de l’estiu, avui 30 de juny, el Govern de la Generalitat ha acordat l’adquisició de l’immoble de l’avinguda Josep Tarradellas, 2-6.

Em sembla una bona notícia per compartir amb tota la comunitat de treballadors i treballadores del Departament.

Quan el 22 de desembre de 2003 em vaig fer càrrec de la Conselleria, una de les primeres qüestions plantejades va ser que l’edifici seu del Departament era un edifici de lloguer, amb un preu considerable i amb un contracte que estava a punt de vèncer.

Ja en aquell moment vaig creure que calia fer gestions per a la compra de l’immoble i en vam començar a parlar simultàniament amb la negociació per a la renovació del contracte de lloguer.

Renovat el lloguer s’obria un compàs d’espera. Però sempre vam mantenir, amb la immobiliària propietària, el compromís d’abordar la compra si ells estaven en disposició de vendre. Ara, finalment, ha culminat aquella aspiració nascuda fa cinc anys.

Aquesta notícia coincideix amb l’inici dels treballs per a la nova seu de l’Incasòl a l’Hospitalet i amb la culminació del trasllat, primer d’FGC i després de GISA, als nous edificis del carrer Vergós.

En el seu conjunt, doncs, podem dir que el Departament, que també desenvolupa des de fa temps tasques de millora i manteniment dels parcs de carreteres, ha realitzat en els darrers anys un procés de modernització, de consolidació i d’estabilització de les seus de treball de PTOP en benefici de la qualitat del servei i de l’atenció a la ciutadania.

Ara doncs, aquesta casa, que és casa de tots, aborda el futur amb l’horitzó net de núvols i amb la seguretat de treballar còmodament i sense cap sensació d’interinitat.

Amb els meus millors desitjos per a l’estiu que comença.