Entrevista al programa “El món a RAC1”

Va veure l’entrevista

[al MHP a TV3]? Què li va semblar? Valoració final d’aquests 100 dies.

En la mateixa línia de l’acte que va fer al Saló Sant Jordi el dia abans, va ser una compareixença televisiva correcta, intentant llançar algun missatge d’esperança en un context difícil, però jo crec que també va incórrer en alguns contradiccions a l’hora de parlar de les retallades, a l’hora de parlar del seu vot a títol personal per la independència… No va donar cap clau nova que no tinguéssim ja de dies anteriors. Això no alterna el nostre criteri que és que en el seu conjunt són 100 dies grisos, marcats per les retallades, dominats per aquest efecte. Encara amb incertesa de cap a on hem d’anar.

Quina nota li posaria?

Estic aturat en un 4. Aquella nota que quan érem estudiants pensàvem que si discutíem amb el professor podríem aprovar. Però que el professor no es deixava discutir. És un suspens tocant l’aprovat.

La Generalitat eliminarà la sisena hora lectiva a primària el pròxim curs

El procés que s’està duent a terme tant en hospitals com en escoles com en el sistema judicial són retallades que com que no responen a cap criteri pressupostari perquè no sabem quines prioritats hi ha, em sembla precipitat i un mal plantejament.

Si voleu escoltar-la cliqueu aquí.